Meghan Markle v slzách: Uctila si obete školského masakru v Texase

Vojvodkyňa zo Sussexu, Meghan Markle, je v prvom rade hlavne matkou, a ani ju nenechala nedávna streľba na základnej škole v texaskom ...

Vojvodkyňa zo Sussexu, Meghan Markle, je v prvom rade hlavne matkou, a ani ju nenechala nedávna streľba na základnej škole v texaskom Uvalde ľahostajnou.

Fotogaléria

Bývalá hollywoodska herečka aktuálne žije v Kalifornii so svojím manželom, britským princom Harrym, a ich dvoma malými deťmi (synom Archiem a dcérou Lilibet).

Nenápadne oblečená v modrých džínsoch, bielom tričku a v šiltovke prišla s kyticou bielych ruží previazaných fialovou stuhou k pamätníku pred budovu okresného súdu v Uvalde, kde ich položila ku krížu jednej z obetí Uziyaha Garciu (†10). Informácia sa objavila na stránke people.com.

Podľa hovorcu vojvodkyne na miesto nedávnej tragédie, pri ktorej bolo zastrelených devätnásť študentov a dvaja učitelia, prišla súkromne ako matka, aby osobne vyjadrila sústrasť a podporu komunite prežívajúcej nepredstaviteľný smútok. Pre každého rodiča je strata vlastného dieťaťa nepredstaviteľná bolesť.

Za neospravedlniteľný čin z 24.5.2022 je zodpovedný Salvador Ramos (†18) vyzbrojený pištoľou a puškou, ktorý nemal so školou nič spoločné. Za svoje besné vyčíňanie si vybral triedu štvrtákov. Strelca neskôr zneškodnila miestna polícia.

VIAC FOTIEK NÁJDETE V NAŠEJ GALÉRII.

Ray Liotta vo filme Mafiáni
Martin Scorsese dojíma vyjadrením o zosnulom Liottovi: Absolútne ma ohromil, bol jedinečný! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: people.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});