Oscarový herec Kevin Spacey bol obvinený: Sexuálne útoky na mužov!

Obľúbeného amerického herca dobieha minulosť. Smutné je to o to viac, že sa týka sexuálneho násilia.

Obľúbeného amerického herca dobieha minulosť. Smutné je to o to viac, že sa týka sexuálneho násilia.

Fotogaléria

Britské štátne zastupiteľstvo ho obvinilo zo štyroch sexuálnych útokov proti trom mužom, ktorých sa mal dopustiť v rokoch 2005 až 2013 v Londýne a Gloucestershire. Kevin Spacey teraz čelí vážnemu obvineniu z násilnej penetrácie. Herec zatiaľ všetky obvinenia popiera.

Šéfka oddelenia špeciálnych zločinov Štátneho zastupiteľstva Spojeného kráľovstva Rosemary Ainslieová podľa buzzfeednews.com uviedla: „Prokuratúra schválila trestné obvinenia proti Kevinoviu Spaceymu za štyri sexuálne útoky proti trom mužom.

Rovnako tak bol obvinený z toho, že prinútil osobu, aby sa zapojila do penetračnej sexuálnej aktivity bez súhlasu. Obvinenia nasledujú po preskúmaní dôkazov zhromaždených Metropolitnou políciou."

Ohrdnutého herca obvinilo zo sexuálneho napadnutia či obťažovania viac ako desiatka mužov, medzi nimi aj niekoľko v tom čase tínedžerov. V roku 2017 herec Anthony Rapp obvinil Spaceyho, že mu robil sexuálne návrhy, keď mal 14 rokov.  Malo sa to odohrať po večierku v hercovom byte. Krátko nato sa ozvalo niekoľko ďalších mužov s vlastnými obvineniami proti nemu.

VIAC FOTIEK OBVINENÉHO HERCA NÁJDETE V GALÉRII!

Bývalý miláčik Hollywoodu Kevin Spacey bol súčasťou tzv. Weinsteinovho efektu – vlny obvinení zo sexuálneho obťažovania z roku 2017, po ktorej s ním bola ukončená zmluva na seriál House of Cards.

Ďalšia produkcia seriálu bola následkom nepríjemnej kauzy prerušená. Herca ste mohli vidieť v úspešných snímkach ako napríklad L. A. - Utajené skutočnosti, Americká krása, Pobrežné správy, Austin Powers - Goldmember, Šéfovia na zabitie…

Ray Liotta vo filme Mafiáni
Martin Scorsese dojíma vyjadrením o zosnulom Liottovi: Absolútne ma ohromil, bol jedinečný! Zobraziť článok

Zdroj: buzzfeednews.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});