Povieme vám, prečo nechudnete: Pravdepodobne robíte túto obrovskú chybu!

Ak sa neustále trápite, stresujete a zamýšľate nad tým, prečo sa vám nedarí chudnúť, nasledujúce riadky sú práve pre vás.
  • Zdroj: Getty/vadimguzhva

Ak sa neustále trápite, stresujete a zamýšľate nad tým, prečo sa vám nedarí chudnúť, nasledujúce riadky sú práve pre vás.

Aj vy neustále snívate o definitívnej strate tých troch kilogramov, pre ktoré nezapnete rifle? Prestaňte snívať a začnite konať. Nie zajtra, dnes! 

Takto to nepôjde

Keď sa povie chudnutie, veľa žien začne hladovať, prestanú jesť, poprípade sa obmedzia na minimum kalórií. Obrovská chyba! Telo predsa potrebuje energiu na to, aby spaľovalo tak, ako má. Aby bolo jasné, energiu získavate z jedla, a preto ho nemôžete vylúčiť! 

Zapamätajte si: hladovanie vám schudnúť nepomôže, práve naopak. Čoskoro prídu dni, kedy budete zajedať stres jedlom a dostaví sa nepríjemný “jojo efekt”. Výsledok? Nie mínus, ale PLUS 3 kilá!

Ste závislá na sladkom?
Ste závislá na sladkom? Zbavte sa slabosti vďaka jednej zmene v jedálničku Zobraziť článok

Čo teda zmeniť? 

V prvom rade zmeňte váš negatívny postoj k jedlu. Jedlo nie je zlé, len si musíte vedieť vybrať. Buďte náročná a zaraďte do jedálnička bielkoviny (mäso, ryby, morské plody), zdravé tuky (avokádo, olivový olej, orechy), komplexné sacharidy (ryža, celozrnné výrobky) a hlavne dostatok tekutín (čistá voda, zelený čaj). 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});