Mužovu milenku odhalila vďaka nenápadnému zlozvyku. Kočky, na toto pozor!

Zistenie, že vás partner či manžel podvádza, nie je príjemné, hoci na druhej strane je lepšie poznať pravdu a vykomunikovať si to ešte ...

Zistenie, že vás partner či manžel podvádza, nie je príjemné, hoci na druhej strane je lepšie poznať pravdu a vykomunikovať si to ešte predtým, ako sa to, čo ste spolu budovali úplne rozpadne.

Fotogaléria

Jedna vec mi začala vŕtať v hlave 

To, že bol Ivan stále na mobile mi liezlo na nervy, no prekážať mi to začalo až v momente, keď pri stole s nami začal mobil pokladať opačnou stranou na stôl. Najskôr som myslela, že to robí preto, aby mal kvalitný čas s nami a neblikal mu neustále displej, lenže bolo to akési celé neprirodzené. Nechcela som byť paranoidná, ale mala som z toho zvláštny pocit.

Toto zistenie ma zlomilo 

Jeho večné otáčanie obrazovky mobilu v mojej blízkosti mi nedalo spávať, a tak som jednu noc, keď zaspal nenápadne nahliadla do jeho mobilu. Keď som videla, koľko tam má zmeškaných hovorov a správ z jedného čísla, musela som zistiť komu patrí. Tie správy boli príliš zvláštne a osobné. Do poslednej sekundy som však verila, že za tým nič nie je.

Otázka, ktorú mu položte po nevere: Zistite, či má zmysel vo vzťahu pokračovať! Zobraziť článok

Na druhý deň som na číslo zavolala a ozval sa afektovaný ženský hlas. Na rovinu som sa spýtala, či pozná môjho manžela. Bez zatĺkania povedala, že je to jej partner už niekoľko mesiacov. Spýtala som sa, či vie, že má rodinu, na čo ona povedala, že také veci ju netrápia, je jej s ním dobre, stará sa o ňu, a preto s ním zostane.

A ja? Najskôr ma to zlomilo, ale Ivana som stratiť nechcela, preto dodnes predstieram, že o ničom neviem…

Späť
Odporúčame z TIVI.sk
 
});