Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

6 najlepších druhov orgazmu: Koľko z nich ste dosiahli vy?

Kým dosiahnutie orgazmu je pre niektoré ženy trápením, iné si ich vyskúšali na vlastnej koži niekoľko. Každá žena si však zaslúži cítiť ...
  • Zdroj: Getty/Sergii Gnatiuk

Kým dosiahnutie orgazmu je pre niektoré ženy trápením, iné si ich vyskúšali na vlastnej koži niekoľko. Každá žena si však zaslúži cítiť sa dobre, preto skúšajte to pravé pre vás. Motivuje vás určite aj to, že neexistuje len jeden druh orgazmu, ale...!

Nikdy sa v posteli nenechajte odbiť tým, že ste príliš náročná, len kvôli tomu, že vás muž nedokáže uspokojiť. Sme rozdielne bytosti, na každú platí niečo iné, tak nech sa chlapec snaží. Dokopy podľa webu Yourtango existuje až osem druhov orgazmu a my vám prinášame najlepších šesť:

Klitoriálny 

Ten najznámejší a najintenzívnejší. V porovnaní s vaginálnym je intenzívnejší, ale na druhej strane kratší. Stačí, keď máte partnera, ktorý presne vie, čo má robiť a vy si ho dokážete s pauzami užiť aj niekoľkokrát po sebe. 

Kvalitný orgazmus zaručený: V dobre známej pozícii robte rukami tento jeden pohyb! Zobraziť článok

Orgazmus bradaviek 

Naše prsia sú veľmi citlivou časťou a vy tak môžete aj vďaka nim dosiahnuť orgazmus. Potrebujete len intenzívnu stimuláciu bradaviek a výsledok vás milo prekvapí. Nechajte partnera nech vám prsia a bradavky oblizuje, hrá sa s nimi a zároveň masíruje.

Vaginálny 

Ide o orgazmus, ktorý si môžete užiť dlhšie, ako ten klitoriálny. Stačí, keď sa váš partner pohrá s vami z vonkajšej časti vagíny, či už prstami, alebo svojím sexi nástrojom. Tento orgazmus však dosiahnete aj sama za pomoci vibrátora. 

Pokračovať v čítaní

Zdroj: yourtango.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});