Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Dosiahnutie orgazmu za 3 minúty? Tento NOVÝ ORÁL to istí! Baby, budete to chcieť robiť každý deň

Orálna inšpirácia pre pánov! Ak chcete uspokojiť svoju nežnejšiu polovičku, vyskúšajte novú metódu. Zaberie aj keď ste v časovej tiesni.

Orálna inšpirácia pre pánov! Ak chcete uspokojiť svoju nežnejšiu polovičku, vyskúšajte novú metódu. Zaberie aj keď ste v časovej tiesni.

Fotogaléria

Metóda Kivin 

Práve Kivin metóda sľubuje, že vaša partnerka bude vzdychať blahom už za pár minút! Páni, namiesto toho, aby ste išli hneď do stredu a medzi nohy vašej partnerky, choďte na to zboku a zvrchu stehna, nie zospodu.

Svoj ukazovák a palec umiestnite z oboch strán klitorisu tak, aby ste ho zdvihli a zároveň stabilizovali. Pripravte si jazyk, ktorým však nebudete lízať vagínu hore-dole, ale zo strany na stranu, rovno cez klitoris.

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali Zobraziť článok

Práve tento pohyb pomáha stimulovať širšiu oblasť klitorisu, ako ostatné metódy, ktoré sa bežne počas orálneho sexu využívajú. A na vás je už len pozorovať a užívať si spokojný výraz vašej ženy!

Na záver nezabudnite, že každá žena je iná a má inú hranicu citlivosti. Práve preto si každú metódu prispôsobte presne tomu, čo má rada vaša partnerka.

Kvalitný orgazmus zaručený: V dobre známej pozícii robte rukami tento jeden pohyb! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:

Zdroj: cosmopolitan.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});