Kvôli filmovej role musela Anne Hathaway extrémne schudnúť. Naozaj len TOTO JEDLA?

Herci a herečky si kvôli svojej práci musia prejsť niekedy doslova peklom. Kým niektorí musia pribrať desiatky kíl, iní majú za úlohu ...

Herci a herečky si kvôli svojej práci musia prejsť niekedy doslova peklom. Kým niektorí musia pribrať desiatky kíl, iní majú za úlohu schudnúť. Tak, ako obľúbená herečka.

Fotogaléria

Hoci má herečka a mama Anne Hathaway štíhlu postavu, kvôli filmu Bedári (Les Misérables), kde stvárnila postavu Fantine, musela pár rokov dozadu zhodiť v priebehu mesiaca 12 kíl. Podarilo sa jej to vďaka extrémnej diéte, ktorá pozostávala len z jedného druhu jedla. 

Toto jedla počas dvoch týždňov každý deň 

Najskôr začala s celkovou očistou tela, kedy za prvé dva týždne schudla 5 kíl, potom pokračovala veľmi striktnou stravou, ktorá pozostávala len z ovsených vločiek. Ale bez mlieka, pripravených iba s horúcou vodou. 

SCHUDNÚŤ a OMLADNÚŤ: Ak si do jedálnička zaradíte túto potravinu, ZMENA môže prísť ešte do leta! Zobraziť článok

Anne potrebovala vo filme vyzerať tak, že nemá ďaleko od smrti, čo sa jej nakoniec aj vďaka extrémnej diéte podarilo a počas ďalších dvoch týždňov schudla ďalších 7 kíl. 

Neskôr pre magazín Vogue priznala, že to bolo náročné obdobie, a musela sa po nakrúcaní dávať dlhšie dokopy, kým bola opäť sama sebou. Mala šťastie, že v celom procese “po” jej pomohol najviac jej manžel, ktorý ju v kariére vždy podporoval a stál pri nej.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});