Obľúbený šport našej herečky Zuzany Mauréry: Aj vďaka TOMUTO spaľuje kalórie po 50-tke!

Filmová, televízna a divadelná herečka Zuzana Mauréry sa pohybu nebráni, práve naopak. V poslednej dobe začala cvičiť s trénerom vo fitku ...

Filmová, televízna a divadelná herečka Zuzana Mauréry sa pohybu nebráni, práve naopak. V poslednej dobe začala cvičiť s trénerom vo fitku a okrem toho si zamilovala aj "biely šport".

Fotogaléria

Hoci má po 50-tke, vyzerá každým rokom lepšie. Reč je o Zuzane Mauréry, ktorá si svoje súkromie stráži, no občas niečo z neho odhalí svojim fanúšikom a sledovateľom na Instagrame. Rovnako, ako tentokrát, keď pridala fotografiu z tréningu na kurte. 

Herečka si rada zahrá tenis 

Ako sama Zuzana pod fotografiou priznala: “Kolená na výmenu, rameno si nechce dať povedať a achilovka trucuje už tiež dlho, ale nevadí… ideme na to!”

Aj v detstve bola Zuzana aktívnou a šport ju baví doteraz. Hoci s prestávkami, ale rada sa ku nemu vracia. A aj vďaka nemu výrazne schudla. Predsa len akýkoľvek pohyb a šport je skvelý spôsob, ako spáliť kalórie, vytvarovať si postavu a nabiť sa dobrou náladou. 

Super cviky, na ktoré potrebujete iba stoličku
Vypracovať si pevný zadok dokážete aj v obývačke: Toto sú TRI najlepšie cviky, ku ktorým potrebujete iba JEDNO: Stoličku! Výsledky vás ohromia Zobraziť článok

Okrem športu Zuzana rada nabíja baterky aj mimo Slovenska. Na dovolenke, v teple a pri mori. 

Z herečky vyžaruje neuveriteľný pokoj a pozitívna energia, aj preto patrí medzi naše obľúbené známe osobnosti už roky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});