Malachovská 4 dni v tých istých šatách a predsa ináč: Aha, bravúrne to vyriešila!

Populárna moderátorka Iveta Malachovská sa na nič nehrá. Nepatrí medzi hviezdy, ktoré sa premávajú s najdrahšou kabelkou a každý deň ...
  • Galéria7
  • Zdroj: Instagram Iveta Malachovská

Populárna moderátorka Iveta Malachovská sa na nič nehrá. Nepatrí medzi hviezdy, ktoré sa premávajú s najdrahšou kabelkou a každý deň v inom outfite. Stojí oboma nohami pevne na zemi a vie, že aj sa s jednými univerzálnymi čiernymi šatami dajú robiť zázraky.

Fotogaléria

Iveta Malachovská nikdy nebola preafektovaná, hviezdne maniere jej nič nehovoria. So svojím manželom, Martinom Malachovským sú spolu niekoľko desaťročí, nikdy sa neprepierali ich škandály v médiách.

Žijú usporiadaným životom, hoci majú náročné obdobie, nakoľko sympatický operný spevák bojuje s nevyliečiteľnou chorobou, sklerózou multiplex. Baterky si dobíjajú prechádzkami a túrami v prírode, alebo si užívajú spoločné chvíle s dcérou, Kristínou. 

Recykluje aj ona 

Iveta, ako už mnohé iné hviezdy, bojuje za záchranu planéty. Sú to malé, no účinné kroky, vhodné nasledovania. Nedávno ukázala, že nepotrebuje iný outfit každý deň, či denne nakupovať v obchodoch alebo online. Využila čaro jednoduchých čiernych šiat, ku ktorým si nahodila 4 rôzne doplnky. Vždy vyzerala ináč, a predsa fantasticky. Inšpirujte sa!

Pondelok

K šatám si obliekla čierne pančucháče a jednoduché čierne lodičky. Celkový outfit oživila masívnym ružovo fialovým náhrdelníkom. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});