Nádherné šaty à la morská panna: Aj známa blogerka predviedla TOP kúsok!

Chystáte sa do divadla alebo spoločenskú akciu? Inšpirujte sa výberom šiat známej blogerky a influencerky Ivanky Antal Petrušovej, známej ...
  • Zdroj: Instagram / @sweetladylollipop

Chystáte sa do divadla alebo spoločenskú akciu? Inšpirujte sa výberom šiat známej blogerky a influencerky Ivanky Antal Petrušovej, známej ako Sweet Lady Lollipop.

„Strih veľmi pekne zadefinuje pás, jemne zvýrazní krivky, urobí dobrú službu svalnatým stehnám a zakryje ruky. Celkovo na mňa silueta v takýchto šatách pôsobí veľmi vyvážene, pričom svoje robí určite aj spodný volán, vďaka ktorému sú ramená a spodná časť šiat v rovnováhe,“ píše Sweet Lady Lollipop. 

Ďalej uvádza aj to, komu sa dokonale hodia tieto strihy. Vraj sú skvelé pre ženy, ktorá majú širšie boky a užší pás, ale aj pre svalnatejšie, vytrénovanejšie dámy, ktoré potrebujú krivky o čosi viac zadefinovať. 

Ešte taký malý bonus na záver, šaty majú odhalený chrbát, je to tiež top fashion prvok. Ak vás tento šik kúsok oslovil, skúste popátrať v obchodoch alebo na webe. Určite nájdete šaty, do ktorých sa zamilujete.

Inšpirujte sa napríklad aj týmito: 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});