Najlepší recept na domácu jahodovú zmrzlinu, z ktorej nepriberiete ani gram!

Skvelý tip pre všetkých, ktorí to s chudnutím myslia naozaj vážne! 

Skvelý tip pre všetkých, ktorí to s chudnutím myslia naozaj vážne! 

Fotogaléria

Postup:
Jahody a banány očistíme a nakrájame na pravidelné kúsky. Ovocie rozdelíme (banány zvlášť - jahody zvlášť) a vložíme do dvoch samostatných nádob alebo uzatvárateľných sáčkov. Zamrazíme aspoň na 12 hodín.

Zamrazené jahody necháme 15 minút pri izbovej teplote. Následne ich prenesieme do kuchynského robota a rozsekáme na drobno. Pridáme mrazené banány a citrónovú šťavu. Zmes spracujeme do hladka. Pre dosiahnutie požadovanej - krémovej konzistencie pridáme šálku studenej vody.

Ihneď podávame. Pre pevnejšiu textúru preložíme do mraziacej nádoby a zmrazíme (asi 30 minút).

TIP: Hotovú zmrzlinu podávajte samostatne alebo ju ozdobte čerstvým ovocím a sviežimi lístkami mäty.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});