Skvelý tip pre všetkých, ktorí to s chudnutím myslia naozaj vážne!
Fotogaléria
Postup:
Jahody a banány očistíme a nakrájame na pravidelné kúsky. Ovocie rozdelíme (banány zvlášť - jahody zvlášť) a vložíme do dvoch samostatných nádob alebo uzatvárateľných sáčkov. Zamrazíme aspoň na 12 hodín.
Zamrazené jahody necháme 15 minút pri izbovej teplote. Následne ich prenesieme do kuchynského robota a rozsekáme na drobno. Pridáme mrazené banány a citrónovú šťavu. Zmes spracujeme do hladka. Pre dosiahnutie požadovanej - krémovej konzistencie pridáme šálku studenej vody.
Ihneď podávame. Pre pevnejšiu textúru preložíme do mraziacej nádoby a zmrazíme (asi 30 minút).
TIP: Hotovú zmrzlinu podávajte samostatne alebo ju ozdobte čerstvým ovocím a sviežimi lístkami mäty.