Zbavte sa kýchania a JARNEJ ALERGIE vďaka tejto voňavej bylinke. Veľké PLUS pre dámy: Olej z nej spomaľuje tvorbu ŠEDÍN

Alergia vie nepekne potrápiť veľa ľudí hlavne v čase, kedy začína všetko kvitnúť. Vy sa jej však môžete vyhnúť, alebo ju zmierniť vďaka ...

Alergia vie nepekne potrápiť veľa ľudí hlavne v čase, kedy začína všetko kvitnúť. Vy sa jej však môžete vyhnúť, alebo ju zmierniť vďaka jednej bylinke.

Fotogaléria

Plný nos, kašeľ, kýchanie, toto všetko vie byť s prichádzajúcim pekným počasím, kedy chcete tráviť čas vonku poriadne otravné. Ak nechcete celú jar stráviť na liekoch, či doma, dajte šancu bylinke, ktorá váš priebeh alergie zlepší. 

Trápi vás nafúknuté brucho, nadváha či pomalé trávenie? Toto si pridajte do jedla Zobraziť článok

Rozmarín 

Voňavý rozmarín je bylinkou, ktorá pravdepodobne nechýba v žiadnej kuchyni. Jedlu dodá zaujímavú chuť a nielen to. Pomôže vám aj s alergiou, má protizápalové a tiež antioxidačné účinky.

Samotná kyselina rozmarínová by mala pomôcť zlepšiť symptómy sezónnej alergie. Ak teda siahnete po kyseline rozmarínovej nezabudnite ju konzumovať spolu s jedlom, aby ste predišli problémom s trávením. 

Pomalé trávenie? Nebudete veriť, ale stačí... Toto by vám určite nenapadlo! Zobraziť článok

Ďalšie benefity rozmarínu: 

  • obsahuje železo, kalcium, a vitamíny, 

  • zlepšuje pamäť a sústredenie sa,

  • jeho aróma uvoľňuje stres, napätie a zlepšuje náladu, 

  • olej z rozmarínu zlepšuje zas rast vlasov a spomaľuje tvorbu šedín.

Rozmarín je skutočne skvelou bylinkou, a preto sa ňou nebojte vaše jedlá dochucovať čo najčastejšie a hlavne v období alergií.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});