Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Fixný "SEXDEŇ"? 5 dôvodov, prečo to funguje dobre vo vzťahu, vyskúšajte

Som unavená, mám toho veľa, deti sa zobudia, mohli by sme ešte pokračovať. Výhovoriek veľa, sexu málo. Zmeňte to a tešte sa z toho, že ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Getty/Jacob Ammentorp Lund

Som unavená, mám toho veľa, deti sa zobudia, mohli by sme ešte pokračovať. Výhovoriek veľa, sexu málo. Zmeňte to a tešte sa z toho, že si raz týždenne užijete vášnivé hrátky s partnerom, alebo aj kvalitnú rýchlovku.

Fotogaléria

Romantické filmy sa končia v momente, kedy sa dvaja nájdu, pobozkajú sa pred oltárom a žijú šťastne, kým nepomrú. Realita je však iná! Po rokoch zo seba nestrhnete doma oblečenie, nezačnete sa vášnivo muckať cestou do spálne.

Zažite perfektný orgazmus: Keď ste TOTO nevyskúšali, urobte tak ešte dnes večer! Zobraziť článok

Skôr hľadáte chvíľu, kedy máte obaja chuť na sex. Niekedy len dvakrát mesačne, niekedy raz. Chápeme, robota, deti, domácnosť, vybavovačky. Ale! Dá sa to zmeniť, vyskúšajte pravidelný sex raz týždenne, napríklad vždy v stredu (v sobotu, v nedeľu – ako chcete). Funguje! Uvidíte, zachutí vám to.  

1. Deti už od sexu neodradia  

Dieťa, prípadne viac detí a zbohom vášnivé chvíle. Do škôlky, do školy, beh do roboty, na nákupy, krúžky, večera, uspávanie a hlavička do postele, veď ráno sa to všetko začína odznova. Ak však budete mať týždenne vždy v utorok (príklad) sex, z vašej spálne sa vášeň nevytratí. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});