Prečo spávať s mužom v oddelených spálňach? 3 PLUSY pre vaše (aj jeho) šťastnejšie rána

Spánok v oddelených spálňach znie pre väčšinu párov, ako niečo nepredstaviteľné. No existujú páry, ktoré nedajú dopustiť na benefity, ...
  • Zdroj: Getty/gilaxia

Spánok v oddelených spálňach znie pre väčšinu párov, ako niečo nepredstaviteľné. No existujú páry, ktoré nedajú dopustiť na benefity, ktoré toto spanie prináša.

V prvom rade si treba ujasniť, že nemáme na mysli žiadne oddelené spanie z hľadiska nevery, či prítomnosti milencov. Naopak, ide o verných ľudí v dlhodobom vzťahu či manželstve žijúcich pod jednou strechou, s normálnym intímnym životom. 

Aké sú benefity oddelených spální? 

Podľa webu Womansday je ich niekoľko a my vyberáme 3 z nich, ktoré páry rozhodne ocenia.

  1. Budete si viac vážiť jeden druhého, manželstvo a intimitu 

Spánok v oddelených miestnostiach prinesie istú motiváciu aj v sexuálnej oblasti. Nebude to zrazu už len o tom, že sa pretočíte na druhú stranu a užijete si vášnivé chvíle, ale bude v tom dávka úsilia, tajomnosti a zabudnutej vášne. Predstavte si tú príjemnú nočnú nečakanú návštevu vo vašej izbe. 

  1. Kvalitný spánok a šťastnejšie rána 

To, že vás mužove chrápanie či naopak muža vaše rozťahovanie sa počas noci neustále nebudí, určite oceníte. Váš spánok bude kvalitnejší a vaša ranná nálada lepšia. Oddýchnutý človek je predsa len počas dňa pokojnejší a produktívnejší, ako ten, čo sa poriadne nevyspí. 

5 vecí, ktoré robia zdraví ľudia ihneď po prebudení. Výsledok? Sú šťastnejší Zobraziť článok

  1. Menej hádok a viac domácej pohody 

Koľkokrát ste išli spať nahnevaná, pohádali ste sa v posteli a tento tlak vás neopustil ani po tom, ako ste zavreli oči? Vďaka oddeleným spálňam viete, že si do postele žiadne napätie nenesiete a všetko vyriešite ešte predtým, ako zaspíte. Ale na neutrálnej pôde, nie v posteli.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});