Koniec trapasom, nalíčte sa ako dáma: Najväčšie beauty faux pas, ktorých sa dopúšťame až príliš často

Ako docieliť, aby podkladová báza vyzerala na nerozoznanie od vašej vlastnej pleti a vydržala neporušená počas celého dňa?

Ako docieliť, aby podkladová báza vyzerala na nerozoznanie od vašej vlastnej pleti a vydržala neporušená počas celého dňa?

Fotogaléria

Faux pas 2: Použitie nesprávneho podkladu 
Väčšina žien má problém rozpoznať svoj typ pleti, čo vedie k mnohým problém vrátane zbytočných vrások. Je dôležité uvedomiť si, že pleť sa časom mení. To znamená, že vaša roky suchá pleť môže pod vplyvom hormonálnych zmien a i. urobiť otočku. Správny krém je (aj) v otázke prirodzene pôsobiaceho mejkapu kľúčový, preto neváhajte navštíviť dermatológa.

Nebuďte na smiech: Pozor, takto sa pery už dávno nelíčia Zobraziť článok

Faux pas 3: Nesprávne nanášanie mejkapu
Mnohé ženy používajú pri miešaní a nanášaní mejkapu prsty, čím riskujú, že nános nebude súmerný. V prípade, že nemáte pleť so sklonom k akné, ideálna pomôcka je plochý štetec. V opačnom prípade použite špongiu / hubku, ktorú po každom použití preperte. 

POZOR: Odtieň pleti sa mení podľa ročného obdobia, v závislosti od stresu, životného štýlu, užívaných liekov atď., takže, nemyslite si, že jeden produkt stačí. Na vašom kozmetickom stolíku by mali nájsť svoj domov minimálne tri fľaštičky mejkapu, pričom je dôležité vedieť ich správne použiť.  

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});