Eve diagnostikovali rakovinu, keď mala 35 rokov: Dávali mi rok, poviem vám, čo mi pomohlo VYHRAŤ

Príbeh Evy je dôkazom, že zázraky sa dejú...

Príbeh Evy je dôkazom, že zázraky sa dejú...

Fotogaléria

Počas 17 mesiacov som chodila na chemoterapiu. Vpichli mi ihlu do ruky cez ktorú mi do tela pumpovali lieky, po ktorých mi bolo hrozne. Nikdy som sa však nezrútila. Vždy som dokázala vstať a ísť do práce. V žiadnom prípade som nechcela nechať rakovinu vyhrať.

Vypadli mi vlasy aj obočie, pribrala som 15 kíl, napriek tomu som naďalej žila svoj život naplno. Po takmer roku a pol chemoterapie sa stal zázrak. Rakovina „zmizla“.  

Mamografické a každoročné preventívne prehliadky u gynekológa sú samozrejmosťou!
STOP UZ NEAKTUALNY Pacientka s rakovinou prsníka: Na problém neupozorňujú iba hrčky! Tento signál vydesil mňa Zobraziť článok

Vždy som chcela zažiť atmosféru filmového festivalu na vlastnej koži. Potom, čo som vyhrala nad rakovinou pľúc štvrtej fázy, rozhodla som sa splniť si sen a vycestovala som do Cannes. S pocitom, že som tú nádheru už nikdy nemusela uzrieť, som prežila najkrajších 7 dní v mojom živote.  

O 3 roky neskôr mi však lekári objavili škvrny na pľúcach znova. Kruté, ale tentokrát som bola pripravená. Vzala som otca na let vrtuľníkom, pretancovala noc v rumunskej Oradei, šalela na koncerte Depeche Mode, navštívila som Toskánsko a dokonca som sa zamilovala. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});