Úspešná žena vysvetľuje, prečo NECHCE DETI: Od mamičiek sa automaticky očakáva, že budú šťastné, ja ale VIEM, že to nie je pravda!

Zrejme som sa nenarodila na to, aby som na svet priviedla dieťa. Namiesto toho si vyberám šport a cestovanie,“ hovorí 33-ročná podnikateľka ...

"Zrejme som sa nenarodila na to, aby som na svet priviedla dieťa. Namiesto toho si vyberám šport a cestovanie,“ hovorí 33-ročná podnikateľka Vanda, ktorej názor sa nezmenil ani potom, čo sa bezhlavo zamilovala.

Fotogaléria

Prešovčanka, ktorá žila 12 rokov v Bostone hovorí, že odjakživa vnímala „odvrátenú stranu“ materstva. „Mám priateľov, ktorí sa snažili mať dieťa, čo sa im nakoniec aj podarilo a sú šťastní. Ale mám aj priateľov, ktorí deti nemajú a ani nebudú mať a tiež sú úplne v pohode.

Hlasy, ktoré tvrdia, že materstvo je transcendentálny druh lásky, čosi nadpozemsky krásne, dôvod, pre ktorý sa oplatí žiť, Vandu nedokáže presvedčiť. „Ľudia stále hovoria o tom, aké je dieťa obohacujúce. Ja to vnímam tak, že si ani nemôžete umyť vlasy alebo vyčistiť zuby, bez toho, aby o tom nerozhodlo dieťa.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});