Je váš chlap mamičkin maznáčik? Nezakrývajte si oči pred realitou, DVE veci ho okamžite prezradia

Hoci sme my ženy od počiatku starostlivé bytosti, aj my máme svoje hranice!
  • Zdroj: Getty/pixelfit

Hoci sme my ženy od počiatku starostlivé bytosti, aj my máme svoje hranice!

Muž by mal byť mužom so všetkým, čo k tomu patrí. Mal by stáť pevne na nohách a hlavne by to nemal preháňať so svojou povahou chlapčeka a vzťahom k mame.

Pravdou je, že mamičkinho maznáčika nemusíte odhaliť hneď – vo veľa prípadoch príde vytriezvenie až časom. Ak sa chcete vyhnúť nepríjemnému prekvapeniu, všímajte si už v začiatkoch nasledujúce veci:

5 najnebezpečnejších krajín pre LGBTQ komunitu: Na týchto miestach s ich prijatím majú veľký problém Zobraziť článok

Neustále porovnávanie
Peťa mala dočinenia s jedným z týchto mužov. Jej ex Dano zvykol Petre pripomínať, čo robí inak ako jeho matka. Nevarila ako jeho mama, nežehlila tak často ako jeho mama, nesprávala sa ako jeho mama, ani nereagovala na konflikty tak, ako jeho mama. Preto ho jedného dňa jednoducho opustila a povedala mu, aby sa presťahoval k nej!

Jeho mama robí pre neho všetko
Lucia hovorí o svojom bývalom ako o chlapovi, ktorý mal vo svojom byte vždy upratané, vypraté a každý deň teplý obed. Za celou domácnosťou však stála jeho mama.

V jeho byte bola takmer nonstop! Posledná kvapka nervov jej pretiekla v momente, keď si raz večer s Ondrejom užívali na gauči a v tom momente vošla maminka, ktorá si dokonca sama odomkla dvere a povedala im, aby si intímnosti nechali na neskôr.

Moja NAJNENÁVIDENEJŠIA poloha je tá, keď tasím vagínu frajerovi rovno do tváre. Je to OTRAS! Ženy úprimne o sex polohách, ktoré neznášajú Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});