Vložte do otvorenej rúry jedno jablko: Neuveríte, čo dokáže!

Dobrých rád do kuchyne nikdy nie je dosť! Pomocou nich môže byť totiž náš život oveľa jednoduchší a v tomto konkrétnom prípade aj voňavejší. ...
  • Zdroj: Getty/fotostorm

Dobrých rád do kuchyne nikdy nie je dosť! Pomocou nich môže byť totiž náš život oveľa jednoduchší a v tomto konkrétnom prípade aj voňavejší.

Určite to poznáte. Super produkt z televíznej reklamy na voňavú domácnosť. Pri prvej možnej príležitosti kupujete a potom prichádza veľké sklamanie. Svieža vôňa vydrží len chvíľu, po pol hodinke je jednoducho fuč. 

Navyše musíte rátať s tým, že vône a osviežovače z drogérií a obchodov obsahujú množstvo škodlivých látok, ktoré môžu ohrozovať aj vaše zdravie. Buďte radšej EKO a skúste využiť všetky možnosti, ktoré príroda ponúka. Vyrobte si vlastnú lacnejšiu a hlavne zdravšiu vôňu do domácnosti. 

Lagom, švédske umenie rovnováhy.
Ste smutná a nič vás nebaví? Švédske lagom hovorí o možnostiach dosiahnuť životné šťastie! Zobraziť článok

Ak ste napríklad piekli koláč, alebo mäso a máte stále rozohriatu rúru, využite ju a vložte na plech jedno celé jablko. Uvidíte, po vašom byte sa bude šíriť fantastická vôňa, ktorá vás dokáže zbaviť nepríjemných pachov. 

Okrem jablka však môžete využiť aj silu byliniek. Dajte do misky rôzne bylinky, napríklad rozmarín, citrónovú trávu, šalviu, mätu a tento mix zalejte trochou vody. Umiestnite na radiátor a užívajte ten ekologický „odor“.

Veríte v silu vôní?
Sedem vôní, vďaka ktorým dostanete chuť na sex! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});