Správa o smrti Marilyn Monroe šokovala celý svet: V týchto šatách ju pochovali!

Splnilo sa jej posledné želanie. Na svojej poslednej ceste mala herečka oblečené krásne šaty od známeho módneho návrhára a na tvári mejkap.

Splnilo sa jej posledné želanie. Na svojej poslednej ceste mala herečka oblečené krásne šaty od známeho módneho návrhára a na tvári mejkap.

Fotogaléria

Šaty do hrobu 

Herečkina gazdiná, Eunice Murray pomáhala DiMaggiovi s prípravami pohrebu. Táto žena o Marilyn napísala aj knihu s názvom Marilyn: Posledné mesiace (Marilyn: The Last Months).

V nej podrobne opisuje aj posledné chvíle pred pohrebom. Spomína na to, ako herečkin nevlastný brat Berniece Miracle mal vybrať šaty, v ktorých mala byť diva pochovaná. 

Miracle trval na modrej, bola to herečkina obľúbená farba, no gazdiná ho upovedomila, že posledné mesiace už Monroe modrú nenosila, žiadne šaty takej farby doma už ani nemala.

Eunice však dobre vedela, ktoré šaty Marilyn milovala, mala ich na sebe aj počas jednej februárovej tlačovky v Mexiku. Boli od renomovaného talianskeho módneho návrhára Emilia Pucciho.

K šatám svetlozelenej farby pribudla aj šatka a mejkap jej spravil jej vizážista Allan „Whitey“ Snyder, ktorý jej raz zo žartu sľúbil, že tú prácu urobí určite on.

"Začiatkom 50. rokov mali rozhovor a Snyder musel Marilyn sľúbiť, že nikto iný sa po jej smrti jej tváre nedotkne, jedine on. Pre Marilyn to bolo dôležité, trvala na tom, aby jej Allan robil posledný mejkap. Dôverovala mu a vedela, že najlepšie bude vyzerať len vtedy, keď jej tvár upraví človek, ktorý dobre pozná jej črty tváre," píše vo svojej knihe gazdiná Eunice, ktorá tvrdí aj to, že herečku uložili do rakvy bronzovej farby.  

Marilyn Monroe
Božská Marilyn Monroe BOJOVALA s nízkym sebavedomím, zradou, závislosťami: Tieto 4 veci však ovládala DOKONALE, oplatí sa inšpirovať! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:

Zdroj: Eunice Murray: Marilyn: The Last Months, Pyramid Books

Odporúčame z TIVI.sk
 
});