Fanúšik skritizoval Verešovej fotku v plavkách: Pekná si už bola, pichačky pod kožu ti zničili krásu!

Hejteri z prostredia sociálnych sietí pravdepodobne nikdy nevymiznú. Svoje o tom vie aj 41-ročná slovenská topmodelka Andrea Verešová.
  • Galéria8
  • Zdroj: Instagram / @andreaveresovaofficial

Hejteri z prostredia sociálnych sietí pravdepodobne nikdy nevymiznú. Svoje o tom vie aj 41-ročná slovenská topmodelka Andrea Verešová.

Fotogaléria

"Tú hravú ľahkosť bytia z uplynulých týždňov si zamykám do krabičky a po kúskoch budem vyťahovať, keď bude treba… hlavne počas sychravých a pracovné nabitých dní v Čechách… Pozdravujem a želám krásne dni!" Napísala Andrea k fotke z piesočnatej pláže a rozprúdila horúcu diskusiu o dokonalosti svojho tela. 

"Andrejka, ste prekrásna žena, nielen fyzicky, ale hlavne duša je vzácna. Žasne každý, kto vás vidí. Po dvoch deťoch taká postava… Je to iste vďaka cvičeniu, však?" Pýta sa sledovateľka, no odpoveď od modelky nedostala. 

Andrea Verešová
Verešovej vytkli, že sa v čase vojny iba predvádza, ona reaguje: Ohromná pomoc Ukrajine! Zobraziť článok

O Verešovej je známe, že miluje jogu a neraz dokázala, že je v nej taká dobrá, že zvláda aj tie najnáročnejšie pozície. "Jogu považujem za úžasné cvičenie. Každý cvik, každá asana má svoj význam a svoj benefit. Napríklad mostík je komplexný silovo-nápravný nástroj, ktorý môže výborne poslúžiť ako protipól k deštruktívnym, jednostranným a neprimerane často vykonávaným pohybom počas dňa," vysvetlila na svojom Instagrame a pridala toto video:

Nástrahy na ceste k dokonalosti si však modelka vytvára sama. Je totiž fantastická kuchárka, ktorá sa nebráni pečeniu a vyváraniu tradičných slovenských špecialít. Napriek tomu na jej postave nenájdete jeden jediný faldík. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});