Príbeh alkoholičky: Poviem vám, ako vyzerá pád na totálne dno aj to, čo mi pomohlo prežiť

Za svoje problémy som vinila všetkých a všetko. Dnes viem, že to bola chyba.

Za svoje problémy som vinila všetkých a všetko. Dnes viem, že to bola chyba.

Fotogaléria

Prišiel čas, kedy som po prepitej noci nedokázala fungovať. Došli mi peniaze, nedokázala som sa viac starať o dcéry. Moment, kedy mi ich môj EX doslova vytrhol z náručia, bol pre mňa zlomový. Zapla som počítač a vyhľadala kontakt na AA.

V hodine dvanástej

Zdá sa, že ani jeden člen zo skupiny AA nebol šokovaný vecami, ktoré som im povedala. Ako je to možné? Môj príbeh je predsa jedinečný, zaručene iný, ako príbeh kohokoľvek iného! Čoraz viac som si uvedomovala, že som na slovo vzatá alkoholička s obrovským problémom, ktorý ak nevyriešim, už nikdy viac neuvidím svoje deti. Vydesená a totálne zmätená som bola pripravená urobiť čokoľvek na svete, aby som svoj život dostala pod kontrolu.

Nepoučená 

Nikdy mi nebolo tak zle – psychicky aj fyzicky. No pravda je taká, že ani ten najhorší deň v triezvosti nebol ani náhodou taký zlý, ako môj najlepší deň v opitosti. To je základná myšlienka v procese detoxu a zodpovedne môžem prehlásiť, že mi pomohla prežiť.

Ilustračná foto
Poškodeným pažerákom to nekončí: Bulímia vám zničí telo, rodinu... proste úplne všetko, hovorí Emma v rozhovore Zobraziť článok

Po roku vytriezvenia som si povedala, že príležitostný pohárik na rodinnej oslave mi nemôže ublížiť. Bože, aký omyl! Po prvom alebo druhom drinku som padla opäť na úplné dno a môj šialený záchvat pitia sa začal odznova.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});