Čaputová v zradnej BIELEJ: Detail, ktorý ju zachránil pred pohromou

Prezidentka Zuzana Čaputová už neraz dokázala, že neoficiálne pomenovanie MÓDNA IKONA jej právom patrí. Či už ide o schôdzky na najvyššej ...

Prezidentka Zuzana Čaputová už neraz dokázala, že neoficiálne pomenovanie MÓDNA IKONA jej právom patrí. Či už ide o schôdzky na najvyššej úrovni alebo menej formálne záležitosti, vždy je štýlová a inšpiratívna. Dôkazom sú aj nasledujúce zábery. 

Fotogaléria

Obliecť sa do bielej od hlavy až po päty je jedným z najzložitejších fashion manévrov. V skratke, nie je biela ako biela, čo môže znamenať problém najmä v prípade, že kombinujete minimálne dva kusy oblečenia „rovnakej“ farby.

Ľahko sa totiž môže stať, že vaša biela sukňa (tá, čo ste omylom vyprali so sivou ponožkou) nevytvorí so snehobielou blúzkou kompaktný celok. A to sa vo svete módy považuje za prešľap!

Diéty bokom: Viete, ako si ubrať aj 10 kíl vďaka oblečeniu? Toto sú FASHION TRIKY pre okamžité zoštíhlenie! Zobraziť článok

Všeobecné pravidlo hovorí: vždy sa pokúste dominantný biely kúsok „prebiť“ smotanovým či béžovým odtieňom, napríklad vo forme kabelky, opaska, lodičiek, šatky – alebo sukne či topu. Presne tak, ako naša hlava štátu, ktorá do svojich ľahučkých bielych outfitov (okrem svojho obvyklého šarmu) zapracovala aj tóny béžovej či dokonca hnedej. Foto na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});