Nela Pocisková upozornila na nový trend: Keď uvidíte tie fotky, pochopíte!

Posledné trendy v dekoratívnej kozmetike naznačujú prirodzenejšie farby a dominanciu nude líčidiel, ktoré nás vracajú v čase.
  • Zdroj: Instagram / @pociskova.nela

Posledné trendy v dekoratívnej kozmetike naznačujú prirodzenejšie farby a dominanciu "nude" líčidiel, ktoré nás vracajú v čase.

Príkladom je multitalentovaná Nela Pocisková, ktorej instagramové portréty upozorňujú na aktuálne trendy v líčení. 

Oči punkerky pripomínajúce divokú spoločnosť 90. rokov dopĺňajú absolútne prirodzené "nude" pery, ktoré svojou nenápadnosťou vyzdvihujú to, čo je na Nele najkrajšie – zmyselný pohľad.  

Ak nemáte problematickú pleť, inšpirujte sa týmto Neliným mejkapom. Jediné, čo v konečnom dôsledku potrebujete, je trošku korektoru a jemný highlighter. Namiesto tieňov aplikujte lícenku a ak vám v kozmetickej taštičke chýba rúž telovej farby, pomôžte si mejkapom.

Stále platí, že základom dokonalého mejkapu je prirodzene pôsobiace obočie. Tu s očnými tieňmi nepochodíte, pretože prášok sa zachytí iba na miestach, kde máte chĺpky.

Zabezpečte si profesionálnu sadu na úpravu obočia, ktorá obsahuje ceruzky rôznych hrotov, odtieňov a transparentný gél. A používajte korektor! Ak sa chĺpky nachádzajú aj tam, kde práve nechcete, zakryte ich!

undefined
Za tieto 2 veci zaplatíte len pár centov, no pleť vám budú závidieť aj 20-ročné! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});