Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Nič pre neskúsených: Na sexting sa dôkladne prípravte, inak si koledujete o prúser!

Je jedno, či ste na začiatku niečoho nového, alebo spolu už roky zdieľate spoločnú domácnosť. Ak sa rozhodnete pre sexting, stavíte na ...
  • Zdroj: Getty/michaeljung

Je jedno, či ste na začiatku niečoho nového, alebo spolu už roky zdieľate spoločnú domácnosť. Ak sa rozhodnete pre sexting, stavíte na jeden z najvzrušujúcejších spôsobov, ako udržať vo vzťahu oheň!

Dôležité veci, o ktorých by ste sa mali porozprávať, kým začnete sextovať:

  • Diskutujte o hraniciach. Prediskutujte svoj názor na ponechanie erotického obsahu v telefóne, alebo jeho vymazanie ihneď po ukončení sextingu.
  • Dohodnite sa, cez akú appku budete sextovať a svoju dohodu nikdy neporušte.
  • Otvorene sa porozprávajte o tom, čo cítite, keď dostávate erotické správy.
  • Mimochodom, čo vy a intímne fotky? A zvukové správy?

undefined
Sexuálna praktika pre pokročilých: Schválne, už ste vyskúšali rimming? Zobraziť článok

Ujasnite si svoje zámery

Predtým, ako sa vydáte na cestu sextu, je dôležité uistiť sa, že ste na rovnakej vlne. Nezabúdajte, že ide o mimoriadne intímnu vec, preto je veľmi dôležité mať na druhej strane človeka, ktorému dôverujete.   

4. Dvakrát meraj a raz rež!

Príbehy typu – môj sext bol omylom poslaný rodičom – nie sú vymyslené. Vždy sa uistite, že svoje prsia odosielate správnemu príjemcovi, pričom v nastaveniach vypnete akékoľvek automatické sťahovanie. Posledná vec, ktorú chcete, je, aby sa vaše erotické fotky hromadili v úložisku – alebo ešte horšie, presunuli sa do priečinka „rodinné fotografie“ vo vašom počítači. Bŕŕŕ!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});