Všetky oči na vás: Svetre sú hitom jesene, noste ich takto netradične a kamarátky budú šalieť!

Kabáty ešte nevyťahujte, no poďho aj v uliciach ukázať, aké svetre máte v šatníku. Aj keď sa držíte klasických kúskov, občas jeden minimalistický ...
  • Galéria3
  • Zdroj: Instagram / @astridchic_streetstyle

Kabáty ešte nevyťahujte, no poďho aj v uliciach ukázať, aké svetre máte v šatníku. Aj keď sa držíte klasických kúskov, občas jeden minimalistický detail stačí na to, aby z vás bola hviezda nadchádzajúcej sezóny.

Fotogaléria

Ešte svieti slnko, počasie je príjemné, no jeseň je už vo vzduchu. Prichádza čas „vrstvenia“. A dá sa to robiť sofistikovane, s fantáziou. Dôraz je na detailoch a sem-tam obyčajná malá zmena dokáže celkový outfit oživiť. A to dokonca tak, že po vás budú opakovať. 

Diéty bokom: Viete, ako si ubrať aj 10 kíl vďaka oblečeniu? Toto sú FASHION TRIKY pre okamžité zoštíhlenie! Zobraziť článok

Robte to ako Gitta Banko

Blogerka, influencerka a stylistka Gitta módou do slova a do písmena žije odmalička. "Vďaka svojej všestrannosti vám móda umožňuje vyjadriť to, kým ste. Všetci však potrebujeme občas pomôcť, aj preto verím, že moje fashion zdieľania na Instagrame vás dokážu inšpirovať a možno aj povzbudiť k tomu, aby ste si občas vyskúšali aj niečo nové," uvádza Gitta na svojom fashion blogu. 

Z nudy WAU efekt? Ukážeme ako na ďalšej strane!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});