Robila som bordelmamu: Nemyslite si, že v erotických salónoch pracuje spodina, oveľa horšie ženy sú vonku

„Je prirodzené, že erotická masáž vytvára medzi klientom a masérkou určitú intimitu, v dôsledku čoho vzniká túžba po objatí či nežnom ...

„Je prirodzené, že erotická masáž vytvára medzi klientom a masérkou určitú intimitu, v dôsledku čoho vzniká túžba po objatí či nežnom hladení. Takéto dotyky tolerujeme,“ stojí na stránkach viedenského luxusného salóna, ktorého tajomstvá odhaľujeme vďaka Petre v nasledujúcich riadkoch.

Fotogaléria

Akú sumu si dokázala zarobiť za jeden večer?

Ak sa pýtaš na tringelty, tak skoro nič. Zarábala som štandardne – mala som fixný plat, bez ohľadu na to, či sme v ten mesiac mali pretlak klientov alebo nie. V prípade dievčat však platili iné pravidlá. Tie dostávali od zákazníkov pomerne štedré "všimné", ktoré si smeli nechať.

Prezradíš, koľko? Aspoň približne?

Niekedy aj 300 € „navrch“ od jedného klienta. Pre lepšiu predstavu – keď bol záujem, a baba bola šikovná, stihla za deň aj piatich klientov…

To je pomerne štedré ohodnotenie. Znamená to, že dievčatá sú ochotné urobiť pre klienta „všetko“?

Nie. Ak narážaš na sex, ten bol u nás zakázaný. Teda, oficiálne zakázaný. Ak som zistila, že to niektorá z dievčat robí, musela som ju vyhodiť.

Stalo sa to? Že si pre sex s klientom musela niektorú z masériek prepustiť?

Áno. Jednej som na to prišla.

Sú v izbách nainštalované kamery? Videla si, čo urobila?

Do izby recepčná nevidí. Baby sa medzi sebou ohovárali, čiže som presne vedela, čo sa stalo. (smiech)

Strážil vás v salóne SBS-kár? Hrozilo vám niečo?

Nie, ja som bola SBS s bejzbalkou pod stolom. (smiech) Na smene sme nemali žiadneho muža, ak tam práve nebol šéf. Nestávalo sa, že by sme museli riešiť nepríjemné incidenty. Išlo o salón s veľmi solventnou klientelou, ktorá mala spôsoby a správala sa slušne.

Čo sa týka bezpečnosti dievčat, v každej pracovnej izbe bol nainštalovaný zvonček, ktorým v prípade potreby dokázali privolať pomoc.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk