Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Koľkokrát do roka majú manželia SPOLU sex? Toto číslo mnohých sklame, zistite, či je to aj váš prípad!

Skúste si spomenúť aké to bolo, keď ste sa zoznámili s manželom. Na rok ste mali spoločné hobby – sex. Všade! No po desiatich a viac ...

Skúste si spomenúť aké to bolo, keď ste sa zoznámili s manželom. Na rok ste mali spoločné hobby – sex. Všade! No po desiatich a viac rokoch sa toho v spálni veľa zmenilo.

Fotogaléria

No pokiaľ sa v manželstve sexuje aspoň raz do týždňa, môžeme hovoriť o šťastnom zväzku. Obaja partneri by mali byť spokojní - bez dôvodu vyhľadávať sexuálne radovánky niekde inde. Smutné, no vedcami potvrdené.

Myslíte si, že o SEXE veľa viete? Tento eroticko-vedomostný KVÍZ preverí vaše znalosti Zobraziť článok

Dobrovoľný celibát? 

Vedci skúmali aj to, koľko manželských párov žije úplne bez sexu. Zistili, že niektorým ľuďom chýba sexuálna túžba. Dôvody môžu byť rôzne: hormonálna porucha, zlé skúsenosti (napr. znásilnenie), psychické problémy alebo dlhodobé užívanie určitých liekov. 

Áno, ale:

Nikto, ani len vedci netušia, koľko sexu si užijete po svadbe. S istotou vedia len to, že na to, aby sa rozdúchal oheň, musia byť v posteli dvaja. Treba však skúšať aj nové veci či sexuálne pomôcky. Dnešná doba praje smelým experimentátorom, tak len skúšajte!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});