Manželky verzus milenky: Pre tento dôvod zákonité spravidla vyhrávajú túto vojnu!

Žiadna z nás by sa nechcela ocitnúť v pozícií podvádzanej manželky. Čím to však je, že manželky napriek všetkému sú väčšinou tie, pri ...
  • Zdroj: Pexels

Žiadna z nás by sa nechcela ocitnúť v pozícií podvádzanej manželky. Čím to však je, že manželky napriek všetkému sú väčšinou tie, pri ktorých neverný muž nakoniec zostane, alebo sa ku nim aj po rokoch chce vrátiť?

V čom majú manželky navrch?  

Nie je to nič zložité, práve ony stoja a stáli dlhé roky pri mužovi ešte predtým, ako sa do ich manželstva vkradla milenka. Možno sa za tie roky stal z neho manažér, riaditeľ alebo ktovie ešte čo, ale manželka bola pri ňom, keď ťahal v práce nadčasy, žehlila mu košele, nosila mu z lekárne kvapky do nosa a lieky na kašeľ alebo sa o neho starala po operácii prostaty.

Neboli spolu len v ideálnom období, ale aj v tom ťažkom. Muži to vedia. Väčšinou sú tie ženy už aj matkami, preto je prirodzené, že vytvárajú teplo domova, z ktorého sa len málo mužov rozhodne odísť. Muži majú radi svoju pohodu a keď vedia, že si vzali za manželku – ženu, ktorá túto pohodu vytvára a stará sa o nich a deti, jednoducho to len tak bez dôvodu nemenia.

Nedá nám, aby sme si nezaspomínali na Roba, ktorý mal doma krásnu, múdru manželku a pohodu. Potreboval však mať adrenalín v krvi, no potápanie so žralokom bielym v klietke sa mu už zdalo „tú mač“, stavil teda na mladšiu milenku.

Aj z domu odišiel, aby následne zistil, že tá mladšia má vrtuľu v zadku, piatky a soboty ruky hore v tanečných kluboch a ťahá ho na každú akciu v meste. On chcel mať pohodu doma, pozrieť si film s pohárom vína, občas vybehnúť na dobrú večeru, do kina, divadla a chodiť spať v rozumnom čase. Máme pokračovať, kde ho dnes nájdete???

Za kratší koniec

Vzťahy s milenkami sú väčšinou úlety, nafukovanie vlastného ega alebo kompenzácia niečoho, čo im v manželstve chýba. Väčšinou hľadajú tam vonku, mimo vzťahu tých 10 %, ktoré nie sú naplnené doma. Avšak napriek tomu si nakoniec uvedomia, že im nestojí za to stratiť 90 % na úkor vášnivých a vzrušujúcich 10. 

Manželka má výhodu v tom, že má k mužovi najbližšie, muž sa práve pre ňu kedysi dobrovoľne rozhodol, požiadal ju romanticky o ruku, zobral si ju a založili si rodinu. K tej rodine sa väčšinou aj vracia. Ak mu žena odpustí. Lebo sú aj také, ktoré za neverníkmi dvere definitívne zabuchnú. Ale to sú už iné príbehy. 

Tomuto len ťažko uveríte
Vďaka malému detailu som zistila, že ma podvádza: To, čo robil pre milenku, vyráža dych! Zobraziť článok

Späť
Odporúčame z TIVI.sk
 
});