Najefektívnejšie kardio? Zabudnite na beh, pri tomto „škôlkarskom“ cvičení spálite omnoho viac KALÓRIÍ! Postava snov na DOSAH

Neviete, ktoré kardio cvičenie si vybrať na to, aby ste spálili čo najviac kalórií a zároveň schudli rýchlejšie? Máme pre vás účinný ...

Neviete, ktoré kardio cvičenie si vybrať na to, aby ste spálili čo najviac kalórií a zároveň schudli rýchlejšie? Máme pre vás účinný tip, ktorý vám uľahčí cestu k štíhlejšej postave.

Fotogaléria

V porovnaní s obľúbeným behom je švihadlo lepšou voľbou hlavne pre to, že sa nemusíte nikam presúvať, stačí vám iba dostatočný priestor na skákanie.

Ako správne skákať?

Palcami zvrchu pevne uchopte švihadlo z oboch strán, hýbte prirodzene zápästím a počas preskoku sa nesnažte vyskakovať príliš vysoko. Ramená uvoľnite, nezdvíhajte ich, brucho spevnite a nezabudnite na správne dýchanie.

Skvelý cvik pre sexi stehná a brucho: Baby, je oveľa účinnejší ako plank! Zobraziť článok

V začiatkoch skáčte iba kým vládzete a dávajte si pauzy, vždy keď potrebujete. Naozaj nie je potrebné, aby ste sa zničili za jeden deň, ide o to, aby ste dokázali cvičiť bez zranení pravidelne a dlhodobo.

Ďalšie účinné kardio cvičenia: beh, box, plávanie, skákanie na trampolíne, hiit (vysoko intenzívny intervalový tréning), tabaka, korčule.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});