Šokujúce, ale MILENKA môjho muža mi poslala nečakaný email: Vďaka tejto rade ma môj manžel nakoniec neopustil!

Každá žena chce byť milovaná, áno aj tá „nenávidená“ milenka. Je dobré si však uvedomiť, že nie všetky sú nakoniec nevraživé mrchy a ...

Každá žena chce byť milovaná, áno aj tá „nenávidená“ milenka. Je dobré si však uvedomiť, že nie všetky sú nakoniec nevraživé mrchy a niektoré v konečnom dôsledku ani netušia, že sú milenkami.

Fotogaléria

O mne a deťoch nevedela

Tá neznáma mi napísala, že bola milenkou môjho muža, no netušila, že má ženu a deti. Keď sa to dozvedela, rozhodla sa mi napísať a povedať o všetkom. Hlavne preto, lebo ona nie je typ človeka, ktorý by ničil manželstvo, ale vie o veciach, ktoré by som mala vedieť aj ja a zmeniť ich, ak nechcem o Daniela prísť.

Kvôli tomuto muž svoju manželku neopustí
Tu to máte čierne na bielom: Najvášnivejšie milenky sa rodia v týchto znameniach! Zobraziť článok

Bol to veľmi dlhý mail, ale zásadné boli posledné vety a slová v ňom: "Priznám sa, že ja sama túžim po deťoch a myslela som si, že Daniel je ten správny muž na manželstvo. No keď som sa dozvedela, že on manželku má – teba a keď sa mi priznal s tým, ako veľmi ste sa o deti snažili, zrútila som sa.

Rok mi tajil, že má rodinu a tieto jeho slová boli pre mňa bodkou za naším vzťahom, vlastne aférou. Naozaj som o tebe nevedela, inak by som si s ním nikdy nezačala. Poviem ti, že je zranený, hlavne jeho ego, pretože vraj odkedy máš deti si iba mamou a o neho sa nezaujímaš.

Nechceš sex, nepotrebuješ byť s ním, večeru robíš pre deti a on si jedlo musí objednávať, jednoducho sa cíti odstrčený a nepochopený. Som žena a viem, že práve preto si začal so mnou.

Ja v tom pokračovať nechcem, nechcem byť milenkou, ale bola by som nerada, ak by sa vám rodina rozpadla. Skús sa s Danom porozprávať a vyriešte to. Vaše deti otca potrebujú. Prepáč, ešte raz. Pokračovanie na ďalšej strane.

Keď milenky prehrajú na plnej čiare: Zákonité, pre TOTO vás manželia neopustia! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});