Nemáte chlapa? Tak si to užite! Dôvody, prečo zostať (navždy) slobodná

Existujú pádne dôvody, prečo sa (zatiaľ) nevydať. Nechápte to zle, naším cieľom nie je odhovoriť vás od manželstva. Iba tvrdíme, že stojí ...
  • Galéria5
  • Zdroj: Getty/Goodboy Picture Company

Existujú pádne dôvody, prečo sa (zatiaľ) nevydať. Nechápte to zle, naším cieľom nie je odhovoriť vás od manželstva. Iba tvrdíme, že stojí za to popremýšľať o nasledujúcich bodoch predtým, ako sa rozhodnete zasnúbiť.

Fotogaléria

Predtým, ako poviete ÁNO, položte si 2 jednoduché otázky:

1. Milujem samu seba?
2. Som šťastná?

Nemôžete skutočne milovať niekoho iného, pokiaľ sa nenaučíte milovať SEBA. Ak stále pracujete na sebapoznaní či zdravom sebavedomí, oplatí sa vytváranie romantických vzťahov odložiť na neskôr.

V otázke šťastia je to podobné. V súvislosti s ním majú mnohí ľudia mylnú predstavu, že manželstvo ich pocit prázdnoty vyplní. Lenže takto to nefunguje. Dôležité je pochopiť, ako byť šťastná sama! V opačnom prípade hrozí sklamanie z nenaplneného vzťahu či bezútešný cyklus frustrácie, ktorý vás oberie o najvzácnejšie roky.

Tip: Zadefinujte si, čo podľa vás znamená šťastie a pracujte na jeho naplnení. Zároveň sa zamerajte na aktivity, ktoré si môžete užívať ako slobodný človek.

Muži verzus ženy: Kto sa zamiluje ako prvý? Výsledok štúdie šokuje verejnosť! Zobraziť článok

Nejde náhodou o pomstu?

Ste si istá, že vás v otázke svadby motivuje skutočná túžba po láske? Možno len chcete, aby váš bývalý žiarlil alebo máte ambíciu zapadnúť do svojej sociálnej skupiny.

Ak zostanete slobodná dostatočne dlho na to, aby ste spracovali svoje pocity a myšlienky o minulých krivdách, môžete sa plne oddať láskyplnému a stabilnému spojeniu s novým človekom.

Nezabudnite však na to, že kvalitné priateľstvá vás môžu napĺňať rovnako ako romantika. A na rozdiel od manželstva, umožňujú zachovávať autonómiu nad všetkými vašimi životnými rozhodnutiami. Myslite na to.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});