Naje sa, urobí v kuchyni bordel a spokojne si ľahne pred telku... Slovenky OPÍSALI, z akého chlapského správania ich triafa ŠĽAK!

Milujeme ich, staráme sa o nich, spoliehame sa na nich a sme s nimi v dobrom aj v zlom. No niektoré zlozvyky partnerov nám poriadne lezú ...
  • Zdroj: Getty/Photodjo

Milujeme ich, staráme sa o nich, spoliehame sa na nich a sme s nimi v dobrom aj v zlom. No niektoré zlozvyky partnerov nám poriadne lezú na nervy. Vyspovedali sme okolie, aby sme sa mohli s vami podeliť.

„Príde domov z roboty, hodí na seba tričko a jednou rukou otvorí chladničku. Kým lustruje, čo do nej pribudlo, alebo z nej ubudlo, druhou rukou sa škrabe v rozkroku. Tú ruku má strčenú v gatiach!“ (Evelyn, 45)

„Mám doma hypochondra. Kúpil si tlakomer a denne si 4 aj 5-krát odmeria tlak. Každý týždeň má inú diagnózu, už mal trombózu, zápal srdcového svalu, nádor na mozgu aj slabší infarkt. Najnovšie ho ohrozuje cukrovka. Len tak mimochodom, je zdravý ako buk, je za troch.“ (Dáša, 38)

Hustý porast, jemné kučierky, upravený trojuholník alebo BEZ OCHLPENIA? Čo preferujú Slováci, opýtali sme sa a červenali Zobraziť článok

„Tvári sa, že ma počúva a popritom len tak pozerá do blba. Keď sa ho opýtam, čo som hovorila, nikdy to nevie zopakovať. A ešte on je urazený!“ (Kristína, 41)

„Natajňáša používa moje kozmetické prípravky. Kým sú to tie lacnejšie, neprekáža mi to, no keď som do daru dostala denný protivráskový krém drahej značky a uvidela, ako si s úsmevom krémuje ruky, vypenila som.“ (Darina, 52)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});