Posledné minúty pred hroznou smrťou: Život Gianniho Versaceho († 50) ukončil dvoma výstrelmi tmavovlasý muž v šortkách

„Mali sme spoločne stráviť dovolenku – už mal kúpené lístky – keď ho pred jeho sídlom v Miami zavraždil masový vrah,“ spomína Elton John ...

„Mali sme spoločne stráviť dovolenku – už mal kúpené lístky – keď ho pred jeho sídlom v Miami zavraždil masový vrah,“ spomína Elton John na deň, kedy sa navždy rozlúčil so svojím blízkym priateľom Giannim Versacem.

Fotogaléria

Lenže v ten deň už noviny nečítal. Len čo zasunul kľúč do zámky na svojej bráne, bol koniec. Život talianskeho návrhára ukončil dvoma výstrelmi tmavovlasý muž v šortkách, sivom tielku a baseballovej čiapke.

Andrew Cunanan, ten, čo zabil Versaceho
27-ročný sériový vrah filipínskeho pôvodu bol v čase Gianniho skonu podozrivý zo štyroch vrážd v troch štátoch. Vyšetrovatelia pracovali s podozreniami, že Cunananove motívy mohli súvisieť s nákazou vírusom HIV, pitva však tieto dohady nepotvrdila.

Správa o smrti Marilyn Monroe šokovala celý svet: V týchto šatách ju pochovali! Zobraziť článok

Osem dní po tragickej udalosti, bolo neďaleko Miami Beach nájdené telo muža s prestrelenou hlavou. Išlo o Cunanana, ktorý spáchal samovraždu tou istou pištoľou, ktorou pripravil o život aj tri z jeho obetí, vrátane Versaceho.

Výstrely, ktoré 15. júla 1997 narušili dusné ticho na Ocean Drive, v ušiach slávnych nikdy nestíchli. Rovnako ako v prípade Sharon Tate a Johna Lennona neustále upozorňujú na to, že sláva a úspech k nesmrteľnosti nevedú…

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});