Stiflerova mama priznala, koľko mala v živote milencov: Prepánajána, fakt až toľko?

Americká teen komédia Prci, prci, prcičky (American Pie) z roku 1999, doslova menila jej hercom životy. Takmer životnú úlohu tu stvárnila ...

Americká teen komédia Prci, prci, prcičky (American Pie) z roku 1999, doslova menila jej hercom životy. Takmer životnú úlohu tu stvárnila aj herečka Jennifer Coolidge (60).

Fotogaléria

V čase nakrúcania mala kyprá Jennifer 38 rokov a stvárnila neodolateľnú mamu jedného z hlavných hrdinov filmu. Ako Stiflerova mama sa zo dňa na deň stala hviezdou, po ktorej túžili zástupy mužov všetkých vekových kategórií.

Chcete zažiť sex, ktorý si budete OBAJA do smrti pamätať? Postupujte takto, čaká vás NEZABUDNUTEĽNÁ jazda! Zobraziť článok

Ako sa nedávno vyjadrila pre magazín Variety, nakrúcanie filmu malo pre ňu veľa neskorších výhod, aj čo sa týkalo sexu. Napríklad by som sa nikdy nevyspala s približne dvesto ľuďmi,priznala s úsmevom herečka. 

S herectvom začínala v roku 1993. Väčšinou hrávala vedľajšie úlohy v komediálnych snímkach. Okrem prelomovej úlohy Jeanine Stiflerovej ste ju mohli vidieť v Modernej Popoluške (A Cinderella Story, 2004), Pravej blondínke (Legally Blonde, 2001), ale aj úspešných seriáloch ako Joey, Priatelia či Sex v meste.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});