Horoskop na tento týždeň: Lev musí rozumnejšie prejavovať svoje emócie, jedno znamenie bude mať zatvorené dvere v láske

 V čase voľna si uctite sviatok dušičiek a stretnite sa s rodinou. Môžete aj doma zapáliť sviečku a myslieť na svojich blízkych. A čo ...
  • Zdroj: Getty/fizkes

V čase voľna si uctite sviatok dušičiek a stretnite sa s rodinou. Môžete aj doma zapáliť sviečku a myslieť na svojich blízkych. A čo vás tento týždeň ešte čaká? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Baran

Vzťahy: Poľavte v rozlete, nezoznamujte sa s hocikým, neviete, aké problémy by z toho vznikli. S rozumom riešte rodinné problémy. Na Dušičky isto všetko nestihnete, ako budete chcieť, môžete však doma zapáliť sviečku a myslieť na svojich blízkych.

Peniaze – práca: Práca vám pôjde od ruky, prejavíte sa bystrosťou a skvelým úsudkom. V čase voľna môžete osláviť sviatok Svetlonosa, uctiť si sviatok dušičiek a stretnúť sa s rodinou, ktorú často nevidíte. Koncom týždňa by ste mohli ukončiť niektorý projekt.

Zdravie: Ak by ste pocítili nejakú srdcovú slabosť, zmiešajte si po 1 diele pomletých sušených marhúľ, hrozienok, vlašských orechov a lyžicu medu. Okrem toho, že to vynikajúco chutí, lieči tieto problémy. Zhlboka dýchajte, občas trénujte.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});