Budete sa zalizovať: Nemíňajte na drahé Pumpkin Spice Latte v kaviarni, TAKTO si ho pripravíte jednoducho SAMA!

Milujete jesenné Pumpkin Spice Latte? Jeho cena môže byť pre niekoho neprimerane vysoká, našťastie, môžete si ho vyrobiť aj sama!
  • Zdroj: Pexels/ Valeriia Miller

Milujete jesenné Pumpkin Spice Latte? Jeho cena môže byť pre niekoho neprimerane vysoká, našťastie, môžete si ho vyrobiť aj sama!

Prekvapenie! Tu nájdete rovno dva recepty na perfektné tekvicové latte. Prvý je jednoduchší. Uvarte čerstvé espresso, zohrejte mlieko a napeňte. Potom ho dolaďte zmesou korenia z muškátového orieška, klinčekov, zázvoru a škorice. Zmes si môžete kúpiť aj hotovú ako korenie na tekvicový koláč. Alternatívne môžete použiť aj perníkové korenie, hoci chuťové nuansy sa môžu líšiť.

Funguje to takto: zmiešajte koreniny s kvapkou agávového sirupu a potom pridajte espresso a koreninový sirup do speneného mlieka v pohári – hotovo!

Výborná kombinácia, rozplývajú sa fanúšikovia nad receptom Ivany Gáborík: Tejto SLADKEJ mňamke nebudete vedieť odolať! Zobraziť článok

Suroviny na pohár Pumpkin Spice Latte:

♥ 1 lyžička korenia na tekvicový koláč (v prípade potreby si zmiešajte zo 4 lyžičiek muškátového orieška, 3 mletých klinčekov, 4 lyžičiek zázvorového prášku a 4 lyžičiek škorice)
♥ 1 lyžica agávového sirupu
♥ 120 ml napeneného teplého mlieka
♥ 1 čerstvo uvarené espresso

Ak máte čas, môžete vytvoriť tekvicové late z dužiny. Postup nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});