Krásna hriva sa rodí na TANIERI: 4 potraviny, ktoré môžu pomôcť zastaviť VYPADÁVANIE vlasov a obnoviť ich rast

Vypadávanie vlasov môže mať veľmi odlišné príčiny. Našťastie, konzumáciou vyváženej stravy však môžete ich kvalitu a kondíciu výrazne ...

Vypadávanie vlasov môže mať veľmi odlišné príčiny. Našťastie, konzumáciou vyváženej stravy však môžete ich kvalitu a kondíciu výrazne ovplyvniť. Naložte si nasledovné potraviny na tanier čo najčastejšie!  

Fotogaléria

Denne nám v priemere vypadne až 100 vlasov, ide o prirodzený jav, ktorého sa netreba obávať. Ak je však zrejmé, že ich je viac, z medicínskeho hľadiska trpíte vypadávaním vlasov, čo netreba podceniť.

Spúšťače môžu byť rôzne

Gény, hormonálne zmeny ale aj stres a nevyvážená strava… Posledný faktor dokážete raz-dva ovplyvniť sama, stačí, ak sa bližšie pozriete na svoj jedálniček.

Odborníci vysvetľujú: Existuje ÚČES, ktorého by sa ženy po 40-ke mali nadobro vzdať, NEPRISTANE im! Zobraziť článok

Aby vaše vlasy rástli silné, zdravé a nelámali sa, potrebujú vitamíny a živiny. Dôležitý je zinok, železo, rôzne bielkoviny a vitamíny A, B a C. Do jedálnička by ste preto mali pravidelne zaraďovať:

1. Špenát

Zelená listová zelenina je plná železa a vitamínov A a C, ktoré zodpovedajú za nejeden dôležitý proces. Rast vlasov je jedným z nich. Dôležitú úlohu zohráva najmä železo, ktorého nedostatok podľa mnohých štúdií môže mať za následok práve vypadávanie vlasov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});