Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Dnešní muži panny nechcú: Svetlana čelila pred sexom ZVLÁŠTNEJ otázke na telo, toto by odrovnalo každú

Svoju tvár nevinného dievčaťa som vždy považovala za prednosť a musím povedať, že s anjelským pôvabom sa dá získať skutočne mnoho. Kým ...

Svoju tvár nevinného dievčaťa som vždy považovala za prednosť a musím povedať, že s anjelským pôvabom sa dá získať skutočne mnoho. Kým v posteli by si 10 rokov rada odpísala každá, v mojom prípade som pohorela na celej čiare!

Fotogaléria

Mám 30 a v sexe som zažila možné aj nemožné. Od milencov atlétov, cez divokú nadržanú zver až po totálne nemožných hlupákov. Všetkých však v začiatkoch spájala jedna vec – predsudky a ochranársky pud vyplývajúci z môjho výzoru neskúseného dievčatka. OK, realita je síce taká, že ma zdobia dlhé blond mäkké vlny, jemná pokožka a pohľad lolitky. No po zaobchádzaní v rukavičkách v sexe naozaj netúžim.

Máme to napísané čierne na bielom, za akými bradavkami sa idú naši chlapi zblázniť! Spomenuli aj známe herečky či speváčky Zobraziť článok

Zvykol pomôcť súhlas na anál, či „no hands“ fajka, ktorej finále vystrelilo dotyčného do vesmíru. Všetko zrazu nabralo reálne kontúry a slastné uspokojenie. Obom. Až do momentu, kým neprišiel niekto, s kým som túžila spomaliť. Užívať si nesmelé dotyky a pocit, ktorý, naopak, do cudzích galaxií odprevadil mňa. 

Orgazmy po ručnej práci boli hračka, vlhké, vášnivé… ten chlap dokázal s prstami a najmä s jazykom také veci, aké nikto pred ním. Čoraz viac som ho túžila pretiahnuť – prvýkrát nežne a dlho, druhý živelne a bez zábran.

O tom, že obdobie bez sexu je na žene vidieť a hlavne cítiť som nikdy nepremýšľala ako o probléme. Lenže predstavte si, že: rok ste s nikým nesúložili, ste stiahnutá a napätá, vo svojich 30 rokoch vyzeráte na dvadsať a darmo ste vo vnútri tvrdá, v pekle by vás pre váš dobrácky ksicht nechceli. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});