Podľa týchto znakov spoznáte, že máte vedľa seba VERNÉHO partnera: Na 4. bod rokmi všetci ZABÚDAME, ten posledný by však potešil každú dámu!

Aj keď ženy sledujú skôr tie „neverné znaky“, tak si často zabúdajú všímať to dobré ohľadom svojho náprotivku. Prehliadaním jeho snahy ...

Aj keď ženy sledujú skôr tie „neverné znaky“, tak si často zabúdajú všímať to dobré ohľadom svojho náprotivku. Prehliadaním jeho snahy totiž časom môže on stratiť chuť sa o niečo dobré vôbec snažiť.

Fotogaléria

Mať po svojom boku spoľahlivého a verného partnera je lepšie ako cena v lotérii. Lebo peniaze sa časom minú, ale človek ostáva. Teraz sa dámy nechajte poučiť o znakoch, že živú prvú cenu máte doma.

Úprimnosť

Vie sa vami podeliť o to dobré aj zlé, čo sa okolo neho/vás deje. Pohotovo ale pokojne reaguje aj na nepríjemné otázky typu "Kto ti teraz večer volal/písal?" alebo "Prečo si sa zdržal dlhšie v práci?". Namiesto malých milosrdných lží rovno povie, ako sa veci majú. Ak je emocionálne nedostupný, je lepšie sa porozprávať, aby ste sa navzájom neodcudzili.

Po čom muži túžia? 6 JEDNODUCHÝCH vecí, ktoré hľadajú vo vzťahoch. Ak chcete byť dokonalou partnerkou, presvedčte sa, že mu dávate TOTO Zobraziť článok

Záväzok berie vážne

Vzťahy bez väčších či menších problémov neexistujú ani v rozprávke. Ak vám v každej situácii dá jasne najavo, že stále stojí pri vás, držte sa ho! Podobne je to aj s citmi. Nie kolísavá sínusoida, ale priamka smerujúca stále mierne nahor. Tak by sa mal vyvíjať správny vzťah. Chlap, za ktorého sa oplatí aj dýchať, nemení svoje city ako oblečenie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});