Štýlové nohavice princeznej Kate môžete mať aj vy a za DOSTUPNÚ cenu: Kombinujte s lodičkami, vaše nohy budú pôsobiť dlhšie!

Početné stretnutia, oficiálne vystúpenia a verejné záväzky vždy vyžadujú od členov kráľovskej rodiny nové oblečenie. To samozrejme stojí ...

Početné stretnutia, oficiálne vystúpenia a verejné záväzky vždy vyžadujú od členov kráľovskej rodiny nové oblečenie. To samozrejme stojí peniaze. No princezná Kate ukázala, že to ide aj inak.

Fotogaléria

Princezná Kate nosí jednoduché čierne látkové nohavice rovného strihu s pútavým detailom v podobe gombíkov v páse. Presne takýto model je momentálne dostupný v C&A.

Ak sa rozhodnete kúsok kombinovať s lodičkami, nohy budú pôsobiť dlhšie. Na tento efekt sa mimochodom spolieha aj princezná Kate.

Lewis Hamilton, Harry Styles, Kate Middleton
Toto je FARBA ROKA 2023! Aj princezná Kate ju zbožňuje a zobrazuje to, čo všetci veľmi potrebujeme, tvrdí odborníčka! Zobraziť článok

Ako kontrast k čiernym širokým nohaviciam nosí obtiahnutý sveter s pásikmi, ktorý krásne vyvažuje siluetu. Čierne lodičky šikovne dotvárajú vzhľad, zatiaľ čo červená kabelka dodáva outfitu potrebnú formálnosť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});