Prečistí črevá, uľaví žalúdku a zásobí vás antioxidantmi: Dajte si zdravú JARNÚ ZELENINU, aj ručička na váhe bude ukazovať menej!

Bez dobrého trávenia a zažívania sa ťažko stopercentne funguje. Preto sa poobzerajte po čerstvej zelenine, ktorá vám s tým vie veľmi ...

Bez dobrého trávenia a zažívania sa ťažko stopercentne funguje. Preto sa poobzerajte po čerstvej zelenine, ktorá vám s tým vie veľmi dobre pomôcť.

Fotogaléria

Zdravý žalúdok a črevný systém sú kľúčové, preto treba dbať na kvalitu aj množstvom skonzumovanej zeleniny. Získate z nej potrebné základné živiny, antioxidanty a minerály.

Brokolica okrem správneho trávenia pomáha so zdravím srdca, kontrolou hladiny cukru v krvi, znížením zápalov v tele, spomaľuje starnutie pokožky, povzbudzuje imunitný systém, stará sa o zdravé kosti, kĺby a zuby. Svojim tvarom občas pripomína zelený mozog, a na ten náš má rovnako priaznivý vplyv.

Tieto potraviny chránia pankreas: Čo jesť, aby spoľahlivo fungoval? Špenát je len začiatok! Zobraziť článok

Špenát obsahuje dostatok vitamínu C a betakaroténu na udržanie zdravého žalúdka a čriev. Celý systém hrubého čreva chráni pred pôsobením škodlivých voľných radikálov. Isté zlúčeniny v špenáte môžu zabrániť poškodeniu genetických buniek a nechceným mutáciám v bunkách hrubého čreva.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});