Stálica s nezabudnuteľnou tvárou: Týmito filmovými úlohami si Kirstie Alley (†71) získala svet!

So zármutkom vás informujeme, že naša neuveriteľná, húževnatá a milujúca matka zomrela po krátkom boji s rakovinou, ktorú jej zistili ...

"So zármutkom vás informujeme, že naša neuveriteľná, húževnatá a milujúca matka zomrela po krátkom boji s rakovinou, ktorú jej zistili len nedávno," uviedli deti zosnulej herečky Kirstie Ally (†71) na sociálnej sieti.

Fotogaléria

Kirstie zomrela obklopená najbližšou rodinou v centre pre liečbu rakoviny na Floride. 

"Bojovala s veľkou silou," píšu Alleyne deti True a Lillie vo vyhlásení. "Nielenže bola úžasná na obrazovke, ona bola úžasná aj ako matka a babička," dodali, pričom v závere poďakovali za modlitby a požiadali o rešpektovanie súkromia v ťažkých chvíľach, ktoré otrasení matkinou smrťou prežívajú.

Tvár, na ktorú sa nezabúda

Zlom v kariére talentovanej brunetky prišiel na prelome 80. a 90. vďaka úlohe v sitkome Cheers, za ktorú v roku 1991 získala Zlatý Glóbus a cenu Emmy. V 80. a 90. rokoch sa objavila v mnohých ďalších známych filmoch, vrátane klasiky Pozri, kto to hovorí, Olsen Twins: Na to treba dvoch, Pozor na Harryho či Krása na zabitie. Pripomeňte si spolu s nami kľúčové filmové úlohy Kirstie Alley:

Pozri, kto to hovorí (1989)

33-ročná účtovníčka Mollie (Kirstie Alley) otehotnie s klientom. Cestou do pôrodnice sa zoznámi s taxikárom Jamesom (John Travolta), budúcim pestúnom jej malého syna. Skutočná zábava nastáva vo chvíli, kedy malý Mickey (hlas Brucea Willisa) začne udalosti okolo seba komentovať vnútorným hlasom.

Alley neskôr otvorene priznala, že sa počas natáčania do Travoltu po uši zamilovala. Napokon však zvíťazil rozum a herečka sa rozhodla zostať so svojím manželom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});