Cindy Crawford pribúdajúce roky doteraz neriešila, no nastala ŠOKUJÚCA ZMENA: Poznám všetky spôsoby, akými som zostarla, tvrdí!

Americká supermodelka 90. rokov je považovaná za nadčasovú krásku. Jej sláva začala raketovo stúpať nahor titulkou pre magazín Vogue ...

Americká supermodelka 90. rokov je považovaná za nadčasovú krásku. Jej sláva začala raketovo stúpať nahor titulkou pre magazín Vogue v roku 1990.

Fotogaléria

Dnes je už zaslúžilou modelingovou veteránkou.  Len ľudia ako by zabudli na to, že aj modelky majú právo starnúť. Ich nerealistické predstavy o večnej kráse žien z predvádzacích mól spôsobujú mnohým z nich trápenie. Téme sa venoval aj web prevention.com.

Kelly Brook
Najdokonalejšie ženské miery podľa vedcov sú iné ako by ste čakali: AHA, táto herečka ich má! Zobraziť článok

Cindy zažila prehliadky pre najväčšie módne domy, mala fotky v prestížnych časopisoch po celom svete, exkluzívne fotenia v exotike aj luxusné reklamy. S nezameniteľným materským znamienkom nad ľavým kútikom úst bola jednou z najväčších módnych ikon svojej generácie.

Spolu s ostatnými vychytenými modelkami (Linda Evangelista, Naomi Campbell, Tatjana Patitz a Christy Turlington) sa objavila aj v klipe Georgea Michaela Freedom.

George Michael
Samovražda? O smrti Georga Michaela sa dodnes špekuluje: Na druhý svet odišiel úplne sám, jeho láska nablízku NEBOLA Zobraziť článok

V roku 2000, presne desaťročie od vzostupu jej kariéry, ako 34-ročná skončila s modelingom na plný úväzok. Odvtedy napísala knihu Becoming, pracovala ako hovorkyňa viacerých značiek a dokonca uviedla na trh svoju líniu nábytku.

Napriek tomu, že modeling zavesila na klinec už pred vyše dvadsiatimi rokmi, stále bojuje s nerealistickými očakávaniami ostatných. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Kaia Gerber, Cindy Crawford, Austin Butler
Vzťahy trvajúce pár mesiacov: Dopláca dcéra modelky Cindy Crawford na svoju krásu, a vyjde jej to s Austinom Butlerom? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});