Dávali mi 2-percentnú šancu na prežitie, hovorí Matthew Perry, ktorého z drogového pekla vyviedla Jennifer Aniston

V čase, keď som mal byť kráľom spoločenských udalostí, bol som sám a stretával som sa iba s dílerom, priznáva hviezda seriálu Priatelia, ...

"V čase, keď som mal byť kráľom spoločenských udalostí, bol som sám a stretával som sa iba s dílerom," priznáva hviezda seriálu Priatelia, Matthew Perry.

Fotogaléria

Bol milovaný celými generáciami! O tom, ako drogy dostali seriálového Chandlera na pokraj smrti, ale aj o svojom vzťahu s kolegyňou Jennifer Aniston, prezradil viac v upútavke na pripravovaný rozhovor v ABC News.

Matthew Perry hovorí vo videu o momente, kedy k nemu počas nakrúcania seriálu Priatelia prišla kolegyňa Aniston a oznámila mu, že ona aj spolu s ďalšími kolegami vie, že pije. "Predstavte si, aký to bol strašidelný moment," vyznáva sa herec. Dnes je za tú situáciu vďačný - Jennifer mala byť údajne tá, ktorá mu v problémoch s návykovými látkami podala pomocnú ruku.

Závislosť od drog a alkoholu narobili Perrymu nemalé problémy. Po tom, čo mu opiáty spôsobili prasknutie hrubého čreva a dvojtýždňovú kómu, mu lekári dávali dvojpercentnú šancu na život. Bol na vrchole slávy, no v súkromnom živote padol na dno. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});