Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Počuli ste o “air sexe“? Budete sa chytať za hlavu, je to bizarná šou!

Na úvod len pripomenieme, že sa nejedná o sex v lietadle. Táto nepovolená zábavka pasažierov sa volá inak, mile high club. Pri air sexe ...
  • Zdroj: Getty/_IB_

Na úvod len pripomenieme, že sa nejedná o sex v lietadle. Táto nepovolená zábavka pasažierov sa volá inak, mile high club. Pri air sexe ostávate nohami na pevnej zemi. Občas.

Jedná sa o zábavnú aktivitu, pri ktorej účastníci oboch pohlaví predvádzajú na javisku pred obecenstvom sexuálnu aktivitu s… neviditeľným partnerom. Často si na pomoc priberú rôzne kostýmy, hudobný podmaz a nevyhýbajú sa ani prehnaným gestám, aby zdôraznili svoj erotický akt.

Je potom na fantázii účinkujúcich, akými praktikami zaujmú zvedavý dav, ktorý sa chce v prvom rade dobre zabaviť.

Okoreniť svoju šou humorom je nepísaným pravidlom. Tým písaným je, že vystúpenie nemá trvať dlhšie ako dve minúty, a hlavný aktér sa nemôže vyzliecť donaha.  

sex
Intenzívnejší orgazmus vďaka jednej veci: Nikdy by ste nepovedali, aké je to jednoduché! Zobraziť článok

Už len doplníme pikošku, že nápad vznikol v Japonsku. To sa písal rok 2006, kedy v karaoke bare plnom nezadaných japonských chlapov sa niekto rozhodlo vybiť si sexuálne napätie… aspoň so vzduchom.

K vyvrcholeniu síce nedošlo, ale pobavené publikum v zhone začalo chodiť na toalety.

Myšlienku akcie si osvojil americký komik Chris Trew, ktorý od roku 2009 organizuje v USA Majstrovstvá sveta v tejto disciplíne. Jasným predchodcom bola tzv. air guitar – hra na imaginárnu gitaru pred publikom.

Nemáme info, že by v našich končinách existovala oficiálna súťaž „vzdušného sexu“, alebo aspoň bar, kde by sa sporadicky organizovala. Užiť si to môžete aj tak.

S partiou dobrých kamarátov si viete aj v súkromných podmienkach urobiť malú súťaž, kde jednotlivé čísla budete hodnotiť potleskom. Netreba hádam pripomínať, že mobily vtedy majú ostať diskrétne bokom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});