Spevniť a omladiť! Gynekologička vysvetľuje, ako vylepšiť svoje intímne partie

Porodiť dieťa je pre ženu záťaž. To je jednoducho fakt. Ak sa navyše pridajú prejavy starnutia, nepriaznivých dopadov na telo pribúda, ...
  • Zdroj: Getty/Adene Sanchez

Porodiť dieťa je pre ženu záťaž. To je jednoducho fakt. Ak sa navyše pridajú prejavy starnutia, nepriaznivých dopadov na telo pribúda, o nalomenej psychike nehovoriac.

Nie je ničím neobvyklým, že po pôrode začnú ženu trápiť problémy, s ktorými rátala tak najskôr na dôchodku. 

Kým predtým vám iba pri spomienke na sex vlhli nohavičky, dnes potrebujete závlahu. Liter. Možno dva. Šokujúcejšie je, že tam dolu vyzeráte inak, „zošuverene, zjazvene, ochabnuto,“ zhodnotila svoj odraz v zrkadielku Anna, ktorá vo veku 45 rokov porodila tretie dieťa.

„Samotný sex bol o ničom, nehovoriac o úniku moču, ktorý ma gniavil už po druhom pôrode,“ dodala. Inkontinencia nastúpila u Anny v plnej sile. Problémy hasila už po obyčajnom zakašľaní či kýchnutí. "V snahe eliminovať veškeré trápnosti som sa dobrovoľne vzdávala socializácie a svoj život som obmedzila na fungovanie v tesnej blízkosti toalety." 

Na obdobie po treťom prirodzenom pôrode si Anna spomína takto: „Panikárila som už z obyčajnej vychádzky na detské ihrisko – nemôžem ísť predsa niekam, kde, preboha, nie sú záchody! Aby toho nebolo málo, život bez dobrého sexu vo mne vzbudzoval pocit, že tam dolu starnem trikrát rýchlejšie!

Nahovárala som si, že prišiel môj koniec. Muž ma opustí a ja umriem stará, tučná, no predovšetkým neukojená s obrovskou plienkou medzi nohami.“ 

Ilustračná foto
Poškodeným pažerákom to nekončí: Bulímia vám zničí telo, rodinu... proste úplne všetko, hovorí Emma v rozhovore Zobraziť článok

Pokoj. Vďaka pokroku v medicíne vám nič z hore uvedeného nič nehrozí. Popredná gynekologička MUDr. Radmila Sládičeková PhD., MPH vysvetľuje, čo znamená rejuvenizácia (omladenie) ženských partií, akými spôsobmi je možné kamošku spoľahlivo regenerovať a aké úžasné zdravotné aj sexuálne benefity zákrok prináša. Viac vo videu:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});