Po smrti domáceho miláčika rozbehla ohromný biznis: Klientmi krásnej blondínky sú psy, pozrite, do čoho ich oblieka!

Obchod s módnymi doplnkami nájdete na každom rohu. So značkovými na každom druhom, ale predávať značkové doplnky pre psov, to je už celkom ...
  • Zdroj: Instagram / @roandfriends

Obchod s módnymi doplnkami nájdete na každom rohu. So značkovými na každom druhom, ale predávať značkové doplnky pre psov, to je už celkom iná liga.

Za jeho založením stojí smutný príbeh, prvé výročie, keď Lauren Knight (21) a je priateľovi Ryanovi zomrela ich milovaná čivava Rómeo. Obaja ako veľkí milovníci psov si povedali, že založiť zvierací butik pre všetkých psíkov, ktorí by mohli byť (teoreticky) priateľmi Rómea, by bol skvelý nápad.

Pes robí zo svojho majiteľa krajšieho a šťastnejšieho človeka: Za toto všetko vďačíte JEMU Zobraziť článok

Tak vznikol ich Ro & Friends. V ponuke majú luxusné značky Louis Vuitton, Prada či Christian Dior. Nároční psíčkari tu nájdu pre svojich chlpatých miláčikov napríklad Versace mikinu s kapucňou, alebo bundu Gucci.

V butiku začínali len s oblečením pre psov, ale už po štyroch mesiacoch od jeho otvorenia sa museli presťahovať do väčších priestorov. S takým úspechom nepočítali ani v divokom sne. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: kentonline.co.uk, roandfriends.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});