Ponížená Kate Middleton: Princ William sa správal ako grobian, takto sa s ňou rozišiel!

Pompézna svadba Kate Middleton a princa Williama sa konala v roku 2011, párik sledoval celý svet. Manželia majú spolu tri deti a kedykoľvek ...

Pompézna svadba Kate Middleton a princa Williama sa konala v roku 2011, párik sledoval celý svet. Manželia majú spolu tri deti a kedykoľvek ich vidíme, žiaria šťastím. Za sebou však majú aj horšie časy, William sa totiž nesprával vždy ukážkovo.

Fotogaléria

Telefonát počas mítingu

Kate pracovala v tom čase v jednom módnom obchode. Práve sa konal pravidelný denný míting zamestnancov, no Kate sa ospravedlnila a odišla telefonovať s princom.

Ich rozhovor trval asi hodinu a niečo z neho mohli počuť zamestnanci, ale aj zákazníci, nakoľko Kate nenašla ideálne a tiché miesto na telefonovanie. 

Single Lady

"Keď vyšla z miestnosti, už bola nezadaná," píše Lacey. Hoci detaily spomínaného telefonického rozhovoru nie sú známe, dvojica dlho bez seba nevydržala.

Už o dva a pol mesiaca neskôr ich videli spolu na jednom večierku. Držali sa za ruku, vymieňali si zamilované pohľady a vášnivo sa bozkávali. Ich láska trvá dodnes, svedčia o tom aj FOTKY V GALÉRII.

Their Majesties King Abdullah II and Queen Rania and Their Royal Highnesses Crown Prince Al Hussein, Prince Hashem, Princess Iman, and Princess Salma
Krajšia ako Meghan Markle a Kate? Dcéra jordánskej kráľovnej má 25 rokov a je anjelsky krásna Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:

Zdroj: justjared.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});